LUNCHMENY

Måndag 25/3
1 Gulaschsoppa
2 Wallenbergare med ärtor och potatismos
3 Kolja med citroncréme och dillpotatis

Tisdag 26/3
1 Gulaschsoppa
2 Raggmunk och fläsk
3 Falukorv med potatismos och senapssås

Onsdag 27/3
1 Gulaschsoppa
2 Pytt i panna med ägg och rödbetor
3 Köttbullar med kokt potatis och lingon

Torsdag 28/3
1 Chili con carne med ris
2 Ärtsoppa med pannkaka, grädde och sylt
3 Fläsknoisetter med råstekt potatis och pepparsås

Fredag 29/3
1 Gulaschsoppa
2 Kotletter med skysås och stekt potatis
3 Sejfilé med spenat och fetaost, potatismos

Lördag 30/3
1 Gulaschsoppa
2 Schnitzel med bearnaisesås
3 Pasta bolognese

Söndag 31/3
1 Panerad kummel med remouladsås och potatis
2 Fläskkotlett med pepparsås och råstekt potatis
3 Gulaschsoppa