Markusfolks Gård

Markusfolks Gård ligger vackert belägen på en ås nära älven Ljusnan. Stugbyn har fina lägenheter i timrade hus 13 km söder om Hovfjällets skidanläggning. Lägenheterna har fullt utrustat kök för självhushåll, badrum och vedeldad kamin. I mangårdsbyggnaden, på övervåningen finns en lägenhet som också hyrs ut.

Alla som hyr på Markusfolks Gård har tillgång till servicehuset med tvättmaskiner och torktumlare. I källaren under timmerhusen finns torkskåp och möjlighet att hänga kläder. I servicehuset finns även den sköna bastun med utsikt över älven, relaxrum, toalett och duschar. Bastun bokas separat.

Vägbeskrivning: från Torsby kör E 45 norrut 15 km till Fensbol. Sväng höger vid vägskylten Markusfolks Gård. Kör grusvägen 1,5 km. Markusfolks Gård ligger på vänster sida.
Laddar, vänligen vänta

Destination: Fensbol

Lägenhet på 49 kvm med 6 bäddar. Övervåningen har två sovrum med våningssäng och ett sovrum med dubbelsäng . Allrummet har ett fullt utrustat kök med spis/ugn, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin, vattenkokare och kaffebryggare. SMART-TV och vedkamin samt helkaklat badrum och golvvärme. Wi-FI ingår
Stugan ligger ca 13km från skidanläggningen
EJ HUSDJUR, EJ RÖKARE.
expand_moreLäs Mer

Destination: Fensbol

Lägenhet på 55 kvm med 6 bäddar. Övervåningen har två sovrum med våningssäng och ett sovrum med två enkelsängar. Allrummet har ett fullt utrustat kök med spis/ugn, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin, vattenkokare och kaffebryggare. SMART-TV och vedkamin samt helkaklat badrum och golvvärme. WI-FI ingår
Stugan ligger ca 13km från skidanläggningen
EJ HUSDJUR, EJ RÖKARE.

expand_moreLäs Mer

Hitta boende!

Bokning och erbjudanden


({{ data.counter }})

Välj antal nätter

{{ item._price }} kr

för {{ item._nights }} natt

för {{ item._nights }} nätter

(till {{ item._toDateExtended }})

 
Ledigt
 
Färre än 10 lediga