Hovfjället är toppen - för hela familjen

Hela familjens favorit
I en vidunderligt vacker natur finns snösäkra backar och omväxlande längdspår. På Hovfjället får du tid och möjlighet att verkligen njuta av en skön skidsemester. Här är allt präglat av en varmt personlig atmosfär som gör att både barn och vuxna trivs. Inte konstigt att så många av våra gäster kommer åter år efter år.

Barnvänlig temperatur På Hovfjället snöar det ofta när det regnar i dalen. En annan stor fördel är den jämna, behagliga temperaturen som Hovfjället har hela säsongen. När termometern pekar på minus 25-30°C nere i dalen är det sällan mer än minus 8-10°C på fjället. Det är viktigt för en lyckad semester, inte minst för barnfamiljer.

Sveriges sydligaste fjällnatur På Hovfjällets skidanläggning får du alla de upplevelser som den svenska fjällvärlden erbjuder - utan att behöva åka längre norrut än till Värmland. Det är enkelt att ta sig till Hovfjället. Hit är det bara 35 mil från Göteborg, Malmö 63, Karlstad 12, Oslo 18 eller Stockholm 42 mil. Du kör på bra vägar och hela familjen kommer hit utvilad och på gott humör efter bara några timmar. Väljer du Hovfjället har du din skidsemester på behagligt avstånd var du än bor i södra Sverige. Du tjänar minst en resdag och hinner med flera skidsemestrar varje vinter.

Välkommen att upptäcka ett trivsamt och familjvänligt skidparadis!