LUNCHMENY
Tisdag 21/3 .........1 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
............................2 Kycklingwraps med cheddarost
Onsdag 22/3 .......1 Paj med rökt lax och broccoli
...........................2 Pasta med fläskfilé, parmesanost och grönsaker
Torsdag 23/3 ....1 Ärtsoppa, pannkakor, grädde och sylt
...........................2 Biff a ala Lindström med kokt potatis och gräddsås
...........................3 Panerad spätta med räksås och potatismos
Fredag 24/3 .....1 Gulaschsoppa
...........................2 Paj med ost och skinka, sallad och örtcréme
...........................3 Fläskfilé med potatisgratäng
Lördag 25/3 ......1 Gulaschsoppa
............................2 Husets pasta med kycklingfilé, ost och färska grönsaker
............................3 Köttfärslimpa, gräddsås, potatis och lingon
Söndag 26/3 ......1 Gulaschsoppa
...........................2 Kycklingfilé, klyftpotatis och tzatziki
...........................3 Fläskytterfilé med rotsaksgratäng