LUNCHMENY

Måndag 19/2
1 Gulaschsoppa
2 Thaigryta med kyckling och ris
3 Helstekt karré med skysås

Tisdag 20/2
1 Gulaschsoppa
2 Panerad flundra, remouladsås och potatismos
3 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon

Onsdag 21/2
1 Gulaschsoppa
2 Nasigoreng
3 Gratinerade kotletter med bacon och champinjon

Torsdag 22/2
1 Entrecote med bearnaisesås och klyftpotatis
2 Spätta, kokt potatis och kall dillsås
3 Ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt

Fredag 23/2
1 Gulaschsoppa
2 Pasta Bolognese
3 Sprödbakad fisk med skagenröra

Lördag
24/2 1 Gulaschsoppa
2 Kycklingfilé med klyftpotatis och aioli
3 Inkokt fisk, räksås och kokt potatis

Söndag 25/2
1 Köttbullar, potatismos och gräddsås
2 Slottsstek med sås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
3 Gulaschsoppa