LUNCHMENY


Torsdag 2/2........... 1 Ärtsoppa/Krämig räksoppa, pannkakor, grädde och sylt
.............................2 Marinerad kycklingfilé, med aioli och rostad potatis
.............................3 Panerad fisk med remouladsås

Fredag 3/2 ...............1 Gulaschsoppa
...............................2 Biffstroganoff med ris
...............................3 Panerad kolja med dillmajonnäs och kokt potatis

Lördag 4/2 ..............1 Gulaschsoppa
...............................2 Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås
...............................3 Grillad kyckling med grönsaker, ris och ratatouille

Söndag 5/2 .............1 Gulaschsoppa
..............................2 Kummelfilé, skagenröra
..............................3 Pasta bolognese

Måndag 6/2 .............1 Gratinerade fläskkotletter, klyftpotatis
..............................2 Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt

Tisdag 7/2 ............1 Raggmunk/löksås stekt fläsk och lingon
..............................2 Sprödbakad torsk med remouladsås

Onsdag 8/2 .............1 Wallenbergare med potatismos
................................2 Husets pasta med fläskfilé, parmesanost och grönsaker