LUNCHMENY


Fredag 10/1
1 Gulaschsoppa
2 Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås
3 Pasta med kyckling och gorgonzola

Lördag 11/1
1 Gulaschsoppa
2 Schnitzel med råstekt potatis
3 Pasta penna med köttfärssås

Söndag 12/1
1 Gulaschsoppa
2 Helstekt fläskfilé med pepparsås och rostad potatis
3 Panerad flundrafilé med skagenröra


Måndag 13/1
1 Gulaschsoppa
2 Panerad kummel med dillmajonnäs och kokt potatis
3 Lasagne

Tisdag 14/1
1 Gulaschsoppa
2 Kålpudding
3 Raggmunk, stekt fläsk och lingon

Onsdag 15/1
1 Fläsknoisetter, skysås och rostade grönsaker
2 Pastapytt med kycklingfilé och färska grönsaker

Torsdag 16/1
1 Ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt
2 Sprödbakad fisk med skagenröra och potatis
3 Griljerade kycklinglår, aioli och rostad potatis

Fredag 17/1
1 Gulaschsoppa
2 Wallenbergare med potatismos
3 Falukorv med stuvade morötter

Lördag 18/1
1 Gulaschsoppa
2 Moussaka
3 Spätta med remouladsås

Söndag 19/1 1 Gulaschsoppa
2 Fläskfilé med bearnaisesås och råstekt potatis
3 Biffgryta med ris