LUNCHMENY





TTorsdag 20/1 ....... 1..kålsoppa med rökt korv, pannkaka och grädde
.................................2 Lasagne med örtcrème

Fredag 21/1 ..............1 Panerad fisk med räksås
................................2 Korvstroganoff med ris

Lördag 22/1 .............1 Krämig kycklinggryta med lök, paprika och chili serveras med ris
...............................2 Köttfärslimpa med gräddsås
........
Söndag 23/1 .............1 Panerad kolja, kokt potatis och skagenröra
.................................2 Köttgryta med ris

Måndag 24/1 ..........1 Flygande Jacob
................................2 Pasta med fläskfilé och parmesan

Tisdag 25/1 ...........1 Gratinerade fläskkotletter med råstektpotatis
..............................2 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon

Onsdag 26/1 ............1 Persiljejärpar, sås, potatis och lingon
...............................2 Pastagratäng med parmaskinka och bacon