LUNCHMENY
Måndag 18/3
1 Gulaschsoppa
2 Sprödbakad fisk med skagenröra
3 Persiljejärpar, grönpepparsås och potatis
Tisdag 19/3
1 Gulaschsoppa
2 Fläskytterfilé med bearnaisesås och potatis
3 Raggmunk/löksås, stekt fläsk och lingon
Onsdag 20/3
1 Gulaschsoppa
2 Kebabkryddade färsbiffar, klyftpotatis och vitlökssås
3 Panerad kummel med remouladsås
Torsdag 21/3
1 Sjömansbiff
2 Panerad fisk med dragon och sparrissås
3 Ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt
Fredag 22/3
1 Gulaschsoppa
2 Pastagratäng med kyckling och soltorkade tomater
3 Vitkålsfyllda biffar med gräddsås, potatis och lingon
Lördag 23/3
1 Gulaschsoppa
2 Falukorv med stuvade makaroner
3 Kycklingfilé med currysås och ris
Söndag 24/3
1 Köttbullar med potatismos, brunsås och lingon
2 Spätta med dansk remoulad och kokt potatis
3 Gulaschsoppa