LUNCHMENY



Måndag 23/1 ............1 Köttfärslimpa med gräddsås
.................................2 Biffgryta med curry och ananas serveras med kokt ris

Tisdag 24/1 .............1 Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
................................2 Lasagne

Onsdag 25/1 ...........1 Färsbiffar med tomat- och paprikasås serveras med klyftpotatis
................................2 Krämig spaghettigratäng med kyckling och champinjoner

Torsdag 26/1 ..........1 Köttfärssoppa, pannkaka, grädde och sylt
.................................2 Panerad kotlett med rödvinssky och klyftpotatis
.................................3 Broccoligratäng med skink- och ostsås

Fredag 27/1 .............1 Gulaschsoppa
................................2 Panerad fisk med remouladsås
................................3 Kalvfärsbiff med potatisgratäng

Lördag 28/1 .............1 Gulaschsoppa
.................................2 Krämig tagliatelle med kyckling, pesto och parmesanost
.................................3 Schnitzel med bearnaisesås och klyftpotatis

Söndag 29/1 .............1 Gulaschsoppa
..................................2 Tandoorifläskfilé med rostad potatis
..................................3 Panerad sej med äggsås

Måndag 30/1 ............1 Baconfylld kycklingfilé med rostad potatis och ädelostsås
..................................2 Falukorvgratäng med basilika och fetaost

Tisdag 31/1 ...............1 Griljerade revben, sås, kokt potatis och äppelmos
..................................2 Raggmunk/löksås, stekt fläsk och lingon

Onsdag 2/1................ 1 Köttbullar med stuvade makaroner
...................................2 Spätta med skagenröra