LUNCHMENY

Måndag 26/2
1 Gulaschsoppa
2 Fläskytterfilé med klyftpotatis och grönpepparsås
3 Broccoligratäng med skinka och ost

Tisdag 27/2
1 Gulaschsoppa
2 Panerad fisk med limedressing
3 Pasta Carbonara

Onsdag 28/2
1 Gulaschsoppa
2 Fläskfilégryta med svamp och potatismos
3 Grillad kyckling med bearnaisesås och råstekt potatis

Torsdag 29/2
1 Pannbiff med lök, gräddsås och kokt
2 Panerad fisk med kokt potatis och räksås
3 Ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt

Fredag 1/3
1 Gulaschsoppa
2 Lasagne
3 Kycklinglår med aioli och friterad potatis

Lördag 2/3
1 Gulaschsoppa
2 Kotletter med klyftpotatis och kantarellsås
3 Chili con carne med ris

Söndag 3/3
1 Kinagryta med kyckling och ris
2 Panerad torsk med skagenröra
3 Gulaschsoppa