BOKNING ÖPPEN

Hovfjället erbjuder sommartid fina vandringsleder och vidunderlig utsikt. Vintertid finns det 13 nedfarter, 5 liftar, barnområde, pulkabacke & längdspår Våra bokningsperioder vintertid är oftast Tors-Sön, Sön-Tors eller Sön-Sön Sommar/höst kan man även boka dygn. FÖR STUGBOKNING: Ange datum och antal personer och klicka sök så kommer bokningsalternativ upp. Har ni husdjur så kolla vilka hus husdjur är tillåtna i innan ni bokar. Finns ett hus ledigt i Hovfjällstoppen 18-22/2.

Laddar, vänligen vänta
, 0 vuxna, 0 barn, 0 knattar
Din sökning gav tyvärr inget resultat. Under vintersäsong så bokar vi torsdag - söndag, söndag - söndag och söndag - torsdag. Jul och påskhelg undantaget.
Det finns bokningsbara alternativ, dessa syns dock tyvärr ej på kartan.
Avreseort {{originText}}
Destination {{destinationText}}
Incheckning {{displayFromDate}}
Utcheckning {{displayToDate}}
Ankomstdatum {{displayStartDateText}}
nights_stay Antal nätter {{displayTravelLengthText}}
Antal personer
Boendetyp {{displayProductTypeText}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.couponLabel}}
Bokning ej tillgänglig


HOVFJÄLLET PASSAR ALLA

I en vidunderligt vacker natur finns snösäkra backar och omväxlande längdspår. På Hovfjället får du tid och möjlighet att verkligen njuta av en skön skidsemester.

Läs mer

AKTUELL INFO

Vi måste tyvärr meddela att pga saker vi ej kan påverka har byggandet av nya husen lagts på is till senare i vår Tyvärr är inte vår dygnetruntbutik öppen än pga byte av leverantör. Vi hoppas den kommer igång inom kort Alla längdspår öppna

Hovfjället - Boende direkt vid backen
Hovfjället erbjuder tre olika boenden i direkt anslutning till skidanlägggningen; nybyggda Hovfjällstoppens stugby, Centrumhuset och husvagnscamping. Övriga boenden ligger på olika avstånd från Hovfjället.
Ski-in Ski-out

Hovfjällstoppens stugby

På Hovfjällstoppen hittar du dessa bekväma stugor. Det attraktiva läget gör det enkelt att åka skidor.

Boka boende - Hovfjällstoppens stugby
Lägenhet vid backen

Hovfjället Centrumhuset

På gångavstånd från liften ligger detta boende på Hovfjället. Du sätter på skidorna utanför dörren och glider iväg.

Boka Hovfjället Centrumhuset

NYTT BOENDE

Vi kan nu släppa informationen att vi börjat bygga nytt 4-bäddsboende i Hovfjällstoppens stugby. Hovfjällstoppen 20-25 . Boendet kommer ligga nära pisterna strax nedanför restaurangen

 

Hovfjället är toppen - för hela familjen

I en vidunderligt vacker natur finns snösäkra backar och omväxlande längdspår. På Hovfjället får du tid och möjlighet att verkligen njuta av en skön skidsemester.

Mer om Vår skidåkning

HUSVAGNSCAMPING

Campingen har 149 säsongsplatser som bokas på tommy@hovfjallet.se . Säsongen 23/24 kostar det 11900:- + den ström man förbrukar. Finns i nuläget några platser lediga. Intresseanmälan görs till tommy@hovfjallet.se Vi har 6 platser för korttidsboende.Priset är 450/dygn alt 2500:-/vecka inkl el och bokas via vår onlinebokning

ELBILSLADDARE

Vi har nu elbilsladdare på Hovfjället. Dessa finns i anslutning till parkeringen. Det är 8st 11kwladdare och 2st 3,7kwladdare Laddarna är nu igång Du betalar ett fast pris för hela dagen Ingen förbokning Betalning sköts via easyparkappen.

Easypark