BOKNING ÖPPEN

Hovfjället erbjuder sommartid fina vandringsleder och vidunderlig utsikt. Vintertid finns det 13 nedfarter, 5 liftar, barnområde, pulkabacke & längdspår Våra bokningsperioder vintertid är oftast Tors-Sön, Sön-Tors eller Sön-Sön Sommar/höst kan man även boka dygn. FÖR STUGBOKNING: Ange datum och antal personer och klicka sök så kommer bokningsalternativ upp. Har ni husdjur så kolla vilka hus husdjur är tillåtna i innan ni bokar. OBS: Från 14/12-24 ingår slutstädning i priset på Hovfjällstoppens stugby.

Laddar, vänligen vänta
, 0 vuxna, 0 barn, 0 knattar
Din sökning gav tyvärr inget resultat. Under vintersäsong så bokar vi torsdag - söndag, söndag - söndag och söndag - torsdag. Jul och påskhelg undantaget.
Det finns bokningsbara alternativ, dessa syns dock tyvärr ej på kartan.
Typ av boende
{{mapping.name}}
Avreseort {{originText}}
Destination {{destinationText}}
Incheckning {{displayFromDate}}
Utcheckning {{displayToDate}}
Ankomstdatum {{displayStartDateText}}
nights_stay Antal nätter {{displayTravelLengthText}}
Antal personer
Boendetyp {{displayProductTypeText}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.advancedSearchLabel}}
{{consts.couponLabel}}
Bokning ej tillgänglig


AKTUELL INFO

Vi har stängt för säsongen och önskar alla en trevlig sommar. Våra hus i Hovfjällstoppens stugby är bokningsbara året runt om man är sugen på en semestertripp för att ex vandra eller bara njuta av stillheten i naturskön miljö . Vi måste tyvärr meddela att pga saker vi ej kan påverka har byggandet av nya husen lagts på is till senare i vår Nästa vintersäsong kommer slutstädning ingå i priset vid bokning av Hovfjällstoppens stugby.

Hovfjället - Boende direkt vid backen
Hovfjället erbjuder tre olika boenden i direkt anslutning till skidanlägggningen; nybyggda Hovfjällstoppens stugby, Centrumhuset och husvagnscamping. Övriga boenden ligger på olika avstånd från Hovfjället.
Lägenhet vid backen

Hovfjället Centrumhuset

På gångavstånd från liften ligger detta boende på Hovfjället. Du sätter på skidorna utanför dörren och glider iväg.

Boka Hovfjället Centrumhuset

NYTT BOENDE

Vi kan nu släppa informationen att vi börjat bygga nytt 4-bäddsboende i Hovfjällstoppens stugby. Hovfjällstoppen 20-25 . Boendet kommer ligga nära pisterna strax nedanför restaurangen

 

Hovfjället är toppen - för hela familjen

I en vidunderligt vacker natur finns snösäkra backar och omväxlande längdspår. På Hovfjället får du tid och möjlighet att verkligen njuta av en skön skidsemester.

Mer om Vår skidåkning

HUSVAGNSCAMPING

Campingen har 149 säsongsplatser som bokas på tommy@hovfjallet.se . Säsongen 23/24 kostar det 11900:- + den ström man förbrukar. Finns i nuläget några platser lediga. Intresseanmälan görs till tommy@hovfjallet.se Vi har 6 platser för korttidsboende.Priset är 450/dygn alt 2500:-/vecka inkl el och bokas via vår onlinebokning

ELBILSLADDARE

Vi har nu elbilsladdare på Hovfjället. Dessa finns i anslutning till parkeringen. Det är 8st 11kwladdare och 2st 3,7kwladdare Laddarna är nu igång Du betalar ett fast pris för hela dagen Ingen förbokning Betalning sköts via easyparkappen.

Easypark