Grupper

Vi ordnar paketpriser till skolor, större grupper och träningsläger. Kontakta receptionen för ytterligare info. Kom ihåg att grupper och skolor måste förboka för att vara säkra på att få utrustning och för att vi ska kunna säkerställa snabb betjäning.

Förbered er skolresa

För att utlämningen av skidutrustning ska gå så snabbt som möjligt vill vi göra er uppmärksam på några praktiska förberedelser inför er ankomst till Hovfjället.

Anmälan Tag kontakt med receptionen 0560-31300 i god tid innan ankomst och tala om datum, antal pers, mm.
När ni sedan är på väg upp (minst 30 min innan ankomst) så meddela receptionen om exakt antal liftkort ni ska ha.
Listor med namn och årskurs på de elever som ska hyra skidor, skall vara oss tillhanda senast 5 dagar innan ankomst. På listorna anges kroppsvikt, kroppslängd samt skostorlek. Hämta hem listor via länken längre ned på denna sida.
Pengar Skall samlas in i förväg och betalas gemensamt av gruppledare. Alternativt ta med kompletta uppgifter för fakturering.
Detta spar tid och eleverna kommer snabbare ut i backarna.
Inställning/justering av privata skidor, skolpris 30 kr. Önskas hjälm skall detta förbeställas på bifogad lista. I annat fall kan vi ej garantera att alla får hjälm.
Gruppriset gäller vid förbokning och minst 20 personer. Vi på Hovfjället tackar på förhand och hälsar Er mycket välkomna!

Blanketter för beställning

Här finns listor i pdf-format för grupper.
Skriv ut listorna, fyll i och faxa till oss.

* Slalomskidor
* Snowboard
* Snowblades
* Längd

Var rädd om utrustningen

Hyrestagaren är skyldig att väl vårda hyrutrustningen och svarar för all skada orsakad av vårdslöshet eller bristande aktsamhet. Stulen eller borttappad utrustning ersättes av hyrestagaren till gängse dagspris. Skador ersättes enligt prislista/självrisk.