Välkommen till Hovfjället på din skidsemester

Vi har haft en kanon öppning på säsongen med fantastiskt fina backar och nu bokar det för fullt så vänta inte för länge med din bokning då kan det vara fullt redan .
Boka online eller ring 0560-14545
OBS VECKA 7 TORSDAG-SÖNDAG KAN ENDAST BOKAS PÅ TELEFON OBSSnösäkra Hovfjället

Sveriges sydligaste fjällnatur erbjuder en fantastisk utsikt över de vinterklädda Finnskogarna och det omgivande naturreservatet. På toppen av Hovfjället 542 m.ö.h. hittar du snösäkra backar och omväxlande längdspår, restaurang, värmestuga, skiduthyrning och skidskola.
Sveriges bästa skidanläggning! – Vi är jätteglada för utmärkelsen som vi fick från sajten turistmål.se där vi utsetts till bästa skidanläggning 2014!

Gratis Buss!

Varje lördag går gratisbussen från Karlstad. I år börjar vi att köra den 29 Dec Boka hos Väsebuss 054-840065

Södra Sveriges bästa skidåkning!

Vi erbjuder skidåkning i 14 nedfarter och 6 liftar som passar hela familjen. Hovfjällets nedfarter är planerade med hänsyn till den vackra, naturliga fjällmiljön och här hittar både nybörjaren och den erfarne passande utmaningar. Här finner du Sveriges sydligaste fjällnatur på behagligt avstånd var du än bor i södra Sverige.

Webbkamera

Webbkameran uppdateras flera gånger varje dag. Klicka på bilden för en större bild.

Stugor ski in-ski out

Bo liftnära på Hovfjället! Boka din stuga nu på Hovfjällstoppens stugby - 17 toppmoderna hus med 10 bäddar, Ski-in Ski-out. 3 sovrum, kök, sovloft, braskamin, bastu, torkskåp m.m.
Finns nu också 2 6-bäddshus

Följ med på en rundvandring i stugorna i denna film:


Boende för alla

På toppen finns Hovfjällstoppens stugby med moderna jättefina stugor, här finns också vandrarhemsboendet Centrumhuset. I närområdet runt berget finns stugbyar, familjära pensionat, prisvärda van­drarhem, hotell eller privatägda stugor som passar alla plånböcker